De Concertzaal van EventTheater Concertzaal Oosterbeek

 

De Concertzaal is de grootste zaal van EventTheater Concertzaal Oosterbeek. Het is de oudste zaal en oorspronkelijk de een muziekzaal met een prima akoestiek en inmiddels voorzien van een groot toneel, waarop menig uitvoering heeft plaatsgevonden.

De Concertzaal is voorzien van een balkon met 60 zitplaatsen en in de zaal kunnen 190 be3zoekers plaats nemen in een theater opstelling. In een zaal met alleen een bar zijn zo'n 350 staanplaatsen beschikbaar. Wij kunnen naar uw wensen ieder gewenste zaalindeling maken van statafels met zitjes of een dineropstelling met ronde tafels.

 

De Concertzaal beschikt over basis faciliteiten en werkt samen met gerenommeerde leveranciers van onder meer audio, video, catering en voor een bijzondere aankleding van de zaal.

 

De Concertzaal is tot nu toe onder meer gebruikt voor bruiloften, concert, lezingen, vergaderingen, feesten, uitvoeringen, uitvaarten, congressen. In overleg is er heel veel mogelijk in de Concertzaal, maar ook in combinatie met de naastgelegen ruimten.

 

De Concertzaal Oosterbeek, beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.