Afscheid nemen op uw eigen wijze zoals u dat wenst op een bijzondere locatie.

 

Dat kan in een net even andere sfeer voor een uitvaartplechtigheid of condoleance: de monumentale Concertzaal Oosterbeek (1869), gelegen aan de uiterwaarden van de Rijn. Tegenover het nog veel oudere middeleeuwse Kerkje. De uitvaartplechtigheid kan geheel naar wens van de overledene en nabestaande(n) worden ingevuld. De locatie is zowel geschikt voor de afscheidsceremonie als wel de daarop volgende condoleance.De Concertzaal Oosterbeek speelt graag in op de gewenste sfeer. De keuze is aan u. Sluit u met familie, vrienden en kennissen graag af met koffie of is een borrel meer op z’n plaats? Het is ook mogelijk dat de laatste wens van de overledene is, dat u gezellig met elkaar aan tafel gaat voor een diner.

Wat u wenst is mogelijk.

 

De Concertzaal Oosterbeek beschikt over drie ruimtes met elk een eigen karakter en een capaciteit van 50 tot 300 personen. Er is een eigen parkeergelegenheid voor zowel het Oude Kerkje als de Concertzaal Oosterbeek.

 

Oude Kerk en Concertzaal Oosterbeek

Bijzonder is de mogelijkheid om de uitvaart te houden in het Oudste Kerkje van Nederland, gelegen aan de Benedendorpseweg in Oosterbeek. Door de unieke samenwerking kunnen wij u bij staan met de organisatie in het Oude Kerkje en de Concertzaal Oosterbeek.

Bij de Concertzaal is een gedeelde parkeervoorziening met het aan de overkant van de weg liggende Oude Kerkje.

 

Concertzaal Oosterbeek biedt u

• Parkeergelegenheid

• Geluidsinstallatie

• Beeld, projectie mogelijk

• Piano en vleugel

• Horeca en catering naar uw

 wensen

• Technische begeleiding

 

Download: folder (PDF) uitvaarten en condoleances  bij Concertzaal Oosterbeek

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 06 537 204 56