Zakelijke events in Concertzaal Oosterbeek

 

 

Een zaal huren bij EventTheater Concertzaal Oosterbeek is mogelijk en kan door ons compleet verzorgd worden. Wij verzorgen uw wensen!

Er zijn drie zalen voor kleine gezelschappen tot alle zalen gezamenlijk voor meer dan 500 gasten. Parkeergelegenheid is er voldoende, met een halte bijna voor de deur kunt u ook gebruik maken van het openbaar vervoer (buslijn 51).

EventTheater is gevestigd in een historisch gebouw uit 1869 en is voorzien van alle benodigde faciliteiten voor uw zakelijk of persoonlijk evenement. Alle zalen zijn voorzien van een horeca-service-punt, aangevuld met uw wensen.

 

Congressen

 

Niet iedereen heeft ervaring met het organiseren van een congres of zakelijk event. Dat begrijpen wij ook en juist daarom zetten wij onze jarenlange expertise in om samen met u het congres of ander zakelijk event te realiseren.

Met onze relaties zijn wij instaat om u optimaal te faciliteren bij zakelijke events als congressen, vergaderingen en presentaties.

De concertzaal biedt verschillende mogelijkheden voor stoelopstellingen en het gebruik van het toneel. Daarnaast is een combinatie met een van de andere ruimte een prettige bijkomstigheid.

U vindt bij EventTheater Concertzaal Oosterbeek  voldoende parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (buslijn 51).

U wenst en wij realiseren. Voor meer informatie kunt u bellen met Jos de Geest, 026 364 37 61 of Jan van Hooijdonk 06 537 204 56